Ønsker du å bli medlem av Halden litteraturforening?

Som medlem får du rabatterte priser på arrangementene, det blir sendt ut mail til alle medlemmene om kommende arrangementer og du får muligheten til å være tidlig ute med å sikre deg billett til populære arrangement.

Send en mail med navn og adresse til haldenlitteraturforening@gmail.com og sett inn 250 kr på kontonummer 1080.34.86404.

Medlemskap i Halden litteraturforening koster 250 kr, og gjelder for høsten og våren; «bokåret».

Priser voksenarr.: Medlem: 100 kr / ikke-medlem: 150 kr / student: 75 kr.
Priser barnearr.: 50 kr

Billetter kjøpes hos http://www.ticketmaster.no/

Evt. restbilletter ved inngangen. Medlemskap: 250 kr / familie: 125 kr per øvrige medlem.

Samarbeidspartnere: Halden bibliotek, Bryggerhuset, S16 Halden.

Halden litteraturforening støttes av: Halden kommune, Østfold fylkeskommune, Norsk kulturråd, Norsk forfattersentrum, Sparebankstiftelsen Halden.

I forkant av alle forfattermøtene lager Halden bibliotek en utstilling med bøkene til den aktuelle forfatteren.
Køhn Libris samarbeider med Halden litteraturforening og tar inn bøkene til de aktuelle forfatterne.

Bordreservasjoner (kun ved bestilling av mat) kan rettes til Bryggerhuset på syd@brhuset.no eller 69 19 56 44.

Leder for Halden litteraturforening er Siri Heide Hannestad Larsen og styret består ellers av Anni Bjørgengen, Mons Hvattum, Gun Strandberg, Nina Ewart, Lise Ohlgren, Lisa Gustavsen og Vilde Heggem.

13048263_774341499334449_5657740175566962566_o

Kontakt oss gjerne ved å bruke skjemaet under 🙂