Møte med en koloss

Johan Harstads besøkte torsdag kveld Halden og Bryggerhuset med sin siste roman «Max, Mischa & Tetoffensiven» i bagasjen.  Forfatteren har gjennom sitt forfatterskap gått videre fra ung og lovende til en av de ledende forfattere i Norge.

Med en lun humor og evne til å fortelle slik at tilhørerne føler de er en del av hans romanunivers møter han publikum på Bryggerhuset en torsdag i oktober.

I litt over en times bokbad klarte vi å krafse litt på overflaten av Johan Harstads 1104 siders koloss «Max, Mischa og Tetoffensiven».

Lag på lag, forskjellige tidsperioder og fortellerspor setter oss på sporet av en verden som dekker alt fra krig, kjærlighet, flukt og kunst gjennom møter med hovedpersonene, gjennom skildringer av Stavanger og Amerika.

Boka kan kalles en utvandringsroman 70 år etter, sier bokbader og litteraturkritiker Bernhard Ellefsen. Harstad har brukt mye tid og krefter på å få detaljene korrekt og han ønsker med romanen å speile hvor stor reisen til Amerika er – og var- for de som tok dette valget.bokbader-bernhard-ellefsen-og-forfatter-johan-harstad


En kommentar om “Møte med en koloss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s