Åpningsuke for Skofabrikken

Alle avdelingene i Skofabrikken ønsker publikum varmt velkommen til en hel uke med arrangementer. Det blir konserter, forfatterbesøk og mange arrangementer for små og store fra alle aktørene i Skofabrikken.

I programmet for åpningsuken er Litteraturforeningen medansvarlig for arrangementet med Mimir Kristjánsson som kommer  til Halden bibliotek tirsdag 29.mars kl.19. Gratisbilletter kan hentes på biblioteket fra og med mandag 21.mars.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s