Sesongavslutning med tyngde

ohlgren-og-henriksenSesongen siste bokbad, hvor Håkon Ohlgren tok publikum med inn i Trond Henriksens verden, ble en sterk opplevelse.

Debutboka til Henriksen, «Ingen Murer er for høye», inneholder sterke, ærlige beretninger fra hans liv gjennom kriminalitet, rus, fengselsopphold.

Selv om boka tar opp alvorlige emner og viser sterke konsekvenser av valg er den ikke uten humor og skråblikk på livet til Henriksen som fikk tilnavnet «Norge farligste».

trond-henriksenHovedpersonen var ikke spesielt farlig da han 1.desember fikk markere sesongavslutningen for Litteraturforeningens høstprogram. Spent og ganske nervøs inntok han scenen på Bryggerhuset og fikk hele salen full av haldensere over på sin side ved å rose den varme og tillit han ble møtt med i byen vår.

Som en ekstra førjulsgave fikk publikum høre Henriksen synge sangen han laget ny melodi til og utga til inntekt for det forebyggende arbeidet i skoleverket; kult-hiten «Skyter meg julaften».

synger

Leder i Halden litteraturforening, Siri Heide Hannestad Larsen takket for en god høstsesong ved å dele ut blomster og ros til alle involverte.

siri

 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s