Forfattermøte for barn med Lena Lindahl og opplesning av ”Julius”

SØNDAG 15. JANUAR KL. 13 PÅ S16 HALDEN

Hvem lar seg ikke sjarmere av Julius? I mange år har både barn og voksene fulgt med på livet til hele norges favoritt-sjimpanse.

Når Lena Lindahl tar oss med inn i boka «Julius – et apeliv» er det historien om sjimpansen som vokste opp blant mennesker, for så etter mange år å komme tilbake til apeflokken, og bli deres leder vi får ta del i.

Sjimpanseungen Julius ble bare noen uker gammel avvist av moren, og vokste opp hjemme hos familiene Glad og Moseid. Julius’ skjebne ble TV-serie, og gjennom denne rørte og sjarmerte han en hel nasjon, ble hele Norges kjæledegge, og satte Dyreparken i Kristiansand ettertrykkelig på kartet.

For første gang er hele Julius’ liv samlet mellom to permer, og er så autorisert som en apebiografi kan få blitt. Fra den tøffe starten, via superstjernestatusen og de vanskelige tenårene, og frem til den trygge og erfarne lederen han er i dag.

default_file-1483352337

Lena Lindahl (f. 1971) er fra Kjøpsvik i Nordland og er bosatt i Oslo. Hun er forfatter og journalist. Lindahl debuterte som barnebokforfatter med ”Verdens første ballongferd” i 2012, og ble for den boken nominert til Kulturdepartementets debutantpris. I 2016 skrev hun biografien om Julius, den berømte sjimpansen vi kjenner fra dyreparken i Kristiansand. Lindahl skal lese boken ”Julius”. Passer for barn fra 4 år.

Billetter og medlemskap: Priser voksenarr.: Medlem: 100 kr / ikke-medlem: 150 kr / student: 75 kr.

Priser barnearr.: 50 kr.

Billetter: haldenlitteratur.ticketco.no Evt. restbilletter ved inngangen. Medlemskap: 250 kr / familie: 125 kr per øvrige medlem.

Medlemskap/kontakt: haldenlitteraturforening@gmail.com Følg oss på Facebook, nett og Twitter!

Samarbeidspartnere: Halden bibliotek, Bryggerhuset, S16 Halden.

Arrangementet holdes i lokalene til S16, Storgata 16 i Halden, (i lokalene til tidligere bokhandler Andersen)

storgata-16


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s