Historien om vår alles Julius

img_2167
Barnebokforfatter Lena Lindahl har skrevet bok om livet til Julius. Sjimpansen vi kjenner fra dyreparken i Kristiansand ble avvist av moren og fikk en oppvekst omgitt av mennesker.

Barna som kom til forfattermøte og høytlesning på S16 samlet seg på gulvet foran forfatteren og fulgte godt med da Lena Lindahl startet med begynnelsen, hvordan det var da Julius ble født, og fortsatte med hvordan livet hans ble.

Dette var første gangen Litteraturforeningen hadde forfattermøte i lokalene etter bokhandler Andersen i gågata. Denne fine vinterdagen var det ti barn – og endel voksene –  som fikk med seg bokopplevelsen, kaker, saft og kaffe.

På S16 er det plass til veldig mange barn (og voksene) og de håper vi finner veien på neste barnearrangement som er  forfattermøte med Kari Grossmann og opplesning av bøker om Lillesøster og Malvin, 12.februar kl.13.00

img_2171Lena Lindahl leser fra boka om Julius


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s