Lars Ramslie leser fra ”Liten fugl. Alt som blir gjort av kjærlighet”.

Gjør dere klare! Tirsdag 7.februar er det igjen tid for å samles i litteraturens tegn. Denne gangen er det Lars Ramslie som skal dele sitt arbeid og sin andre bok i kvartetten «Liten Fugl».

TIRSDAG 7. FEBRUAR KL. 19 PÅ BRYGGERHUSET:

ramslie-larsLars Ramslie (f. 1974) er fra Rygge. Han er forfatter, redaktør og TV- medarbeider. Ramslie har gått forfatterstudiet ved Høgskolen i Bø. Han debuterte i 1997 med romanen ”Biopsi”, som han fikk Tarjei Vesaas debutantpris for. Han har siden gitt ut en rekke romaner, og flere av dem er oversatt til andre språk. Romanen ”Fatso” er også filmatisert. Ramslies siste roman ”Liten fugl. Alt som blir gjort av kjærlighet” kom høsten 2016, og er andre bok i en serie på fire bøker.

Billetter: haldenlitteratur.ticketco.no  Medlemskap: 250 kr / familie: 125 kr per øvrige medlem.

Medlemskap/kontakt: haldenlitteraturforening@gmail.com Følg oss på Facebook, nett og Twitter!