Lyst til å feire Kvinnedagen med lyrikk?

gunnar8.mars kommer Gunnar Wærness til Bryggerhuset og samtaler med Siri Austeen om sitt forfatterskap.

Wærness har utgitt flere diktsamlinger, i tillegg til antologien «Verden finnes ikke på kartet» hvor han og Pedro-Carmona Alvarez gjendiktet og presenterte 34 poeter fra 25 forskjellige land.

“Tungen og tåren” er hans siste utgivelse, 2013. Boka er delt inn i tre deler som består av både dikt og lengre prosatekster. I tekstene finnes en rekke referanser, blant annet til 22. juli og Auschwitz.

Gunnar Wærness (f. 1971) er fra Trondheim og er nå bosatt i Skåne i Sverige. Han er lyriker og oversetter. Wærness har gått på Skrivekunstakademiet i Bergen og Forfatterstudiet ved Høgskolen i Bø. Han debuterte i 1999 med diktsamlingen ”Kongesplint”, som han fikk Tarjei Vesaas debutantpris for. Wærness arbeider med både performance, lyd og oversettelse. Hans siste diktsamling, ”Tungen og tåren” fra 2013 fikk svært gode kritikker.

Siri Austeen (f. 1961) er bosatt i Oslo. Hun er kunstner med utdannelse fra Kunstakademiet i Trondheim. Austeen jobber med stedsspesifikke lydinstallasjoner, performance, tekst- og vokalbaserte utrykk, og er en del av kunstnerfelleskapet på Spinneriet.

Pris: 100 kr for medlemmer, 150 kr for ikke-medlemmer, 50 for studenter

Billetter fås kjøpt her: www.haldenlitteratur.ticketco.no


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s