En haldenvenn

Levi Henriksen er tilbake. Denne gangen med sin siste bok «Jern & metall» i bagasjen.

Onsdag 9.januar er han å høre i samtale med
Elisabeth Kjensli Johansen på Bryggerhuset kl.19.30

Levi Henriksen er forfatter, sanger og låtskriver og har gjestet Halden flere ganger tidligere med både litterære og musikalske hensikter.

Når han nå utgjør startskuddet for Halden litteraturforenings arrangementer i 2019 er det med boka som rommer en samling av elleve noveller og handler om tap og sorg, om ensomhet og om mennesker som fortsatt følger den indre varmen fra alt som en gang var. En av novellene tar utgangspunkt i en person fra Halden.

Henriksen har tidligere uttalt at han setter stor pris på Halden, han liker folka og mentaliteten her. Og haldenserne gjengjelder komplimentet ved å stille med fullsatte lokaler når Henriksen gjester byen vår.

Sist litteraturforeningen inviterte Henriksen til bokbad var i 2016. Et fullsatt Bryggerhus fikk den gangen oppleve bokbader Håkon Ohlgren i samtale med Levi Henriksen om hans roman «Harpesang».

Når Halden litteraturforening nå har invitert Henriksen til bokbad om hans bok «Jern & metall» er det Elisabeth Kjensli Johansen som er bokbader på Bryggerhuset 9.januar. Hun er bibliotekar og ansatt ved Nes bibliotek på Romerike. Elisabeth Kjensli Johansen er profesjonell formidler og har bokbadet Levi Henriksen en rekke ganger tidligere.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s