Hva er et Kobrahjerte?

Det kan du kanskje få svar på om du leser Toril Brekkes oppvekst-triologi hvor hovedtyngden av handlingen er lagt til 1960-tallet.

Starten på høstsesongen ble en suksess da Toril Brekke overtok scenen på Bryggerhuset torsdag kveld. Fra første stund hadde hun publikum i et sikkert grep når hun snakket om sin hovedperson Agathe , og de andre som befolker triologiens andre bok Kobrahjerte. At hun også tok oss med inn i både den første boken og den tredje – som ennå ikke er utgitt – gav tilhørerne bare lyst til å høre mer… og mer.

Her kan du lese hvordan Ellen Midtfjeld fra nettavisen Kandusi opplevde forfatterkvelden med Toril Brekke https://kandusi.no/fortell-mer/?fbclid=IwAR3bZddSnzyD-SNZqS2lXIMbbp2bNHDU8OemrYWZ9XFvZQI3VsT4OEcQ0l4


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s