Forfattermøte med Erika Fatland

– En natt drømte jeg at jeg gikk på et stort kart, rundt grensene til Russland. Da ble ideen til denne boken skapt. Dette forteller forfatter Erika Fatland når hun gjester et fullsatt Bryggerhus en torsdag kveld i oktober. Når ideen til boken var gitt la hun ut på en reise som varte i 259 dager – gjennom 14 land med grense til Russland.

Humoristisk og interessant guidet hun tilhørerne gjennom noen av de opplevelsene som ble til boken «Grensen». Med stor innsikt i både historiske hendelser og nåtidens politiske klima har det blitt en bok som gir forståelse om hvor store forskjellene er i landene rundt dette enorme riket. Hun krydrer sine historier med mennesker hun møter på reisen. Både humoristiske opplevelser og dypt tragiske beretninger om livssituasjoner får plass i boken. På spørsmål om hva hennes neste prosjekt blir svarer Fatland at hun hun akkurat har kommet hjem fra en reise.

– Jeg har reist rundt i Himalaya i åtte måneder og boken om denne reisen er planlagt å komme ut om ca ett år, sier Erika Fatland.

Vi gleder oss.

Styremedlem i Halden litteraturforening Mons Hvattum ønsket velkommen
til kvelden forfatter Erika Fatland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s