Koronatiltak krever at vi tar en pause denne våren

Styret i Halden litteraturforening har besluttet å ikke avholde litteraturarrangementer våren 2021.

Det var en trist beslutning å ta, men slik situasjonen nå er tror vi det er det riktige å gjøre. Litteraturforeningen har siden oppstarten i 2015 avholdt arrangementsrekker hver eneste vår og høst, og bare noen få ganger har vi vært nødt til å avlyse arrangementer.

På tross av koronasituasjonen fikk vi gjennomført de fleste av arrangementene våre også i 2020, men det var svært begrenset antall publikummere på både barne- og voksenarrangementene. Siden smittesituasjonen ikke er noe bedre nå, og det er usikkert hvordan smittesituasjonen vil bli, ønsker ikke styret å ta den risikoen det vil være å avholde kulturarrangementer denne våren. Styret er imidlertid allerede godt i gang med planleggingen av høstprogrammet, så kos dere med gode bøker og så ses vi til bokhøsten 2021!

Styret i Halden litteraturforening


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s