Over middels opptatt av gåter

Sett utenfra er kanskje ikke tilfeldig at det er politiarbeid som ble førstevalg da Jørn Lier Horst skulle velge yrke? Og at det var forfatter som ble hans neste skritt på karrierestigen virker som en naturlig utvikling i gåte-interessen.

Lier HorstSom etterforskningsleder i politiet har han vært med på å løse gåter som oppklarte kriminalsaker – men ikke alle fikk en løsning. Dette trigget forfatteren i Jørn Lier Horst og krimbøkene om  politimannen William Wisting ble født. Siden har det bare ballet seg på. Barne/ungdomsbøkene Clue og serien om Detektivbyrå nr.2 ligger begge på salgstoppen i Norge.

Torsdag 6.april fikk publikum på Bryggerhuset oppleve forfatteren live. Han tok oss med på en liten rundtur i sitt forfatterskap – godt ispedd anekdoter og historier fra sitt virke i politiet. Med humor og fortellerglede holdt han publikum i et sikkert grep og tiden fløy så altfor fort.

Jørn Lier Horst_edited-1

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s